Galeria

Bellvei, Tarragona (11/10/2021).

El passat dia 11 d’octubre vaig tornar a visitar el pont de Bellvei després de molt temps sense anar-hi, ja que en les últimes ocasions que vaig estar per la zona el lloc triat va ser el pont de Castellet i la Gornal, una mica més a nord o dos ponts més amunt, vam tenir un preciós dia de tardor amb bon sol i bona llum tota la jornada i també amb bastant calor encara, tot i estar ja a mitjans d’octubre. Vaig anar amb el meu veí i amic Daniel Ruiz i amb un altre amic de Vic, Albert FM deejay, que era la primera vegada que anava de caça. Hi va haver una altra novetat, en aquesta sortida vaig utilitzar per primera vegada el format RAW per disparar totes les fotos del dia, per descomptat, i vist el vist, no tornaré a fer servir més el format JPG per tirar qualsevol mena de fotografia, les possibilitats que s’obren amb RAW no té comparació amb JPG. En l’apartat ferroviari poques sorpreses, a part de la 319 en colors RENFE mercaderies, llogada per Ferrovial, no van passar molts trens de “pedigrí”. Les Traxx que van passar, a diferència de l’últim dia que vaig estar per la zona, anaven totes grafitejades i les vaig esborrar a la fi del dia, així com la bitrac de Captrain. Això sí, vaig poder enxampar els meus primers AVLO i almenys vam tenir l’acolorida presència de la 335.029 de continental Rail. En l’apartat d’AV, a part de l’AVLO, moltes circulacions, sobretot de 103 i 130 i algun OUIGO. També vam tenir una solitària 335 de Transfesa procedent de Portbou amb destinació Tarragona. Vull agrair els avisos d’altres amics que eren a les vies, sigui per dalt o per sota de la nostra posició per avisar-nos de les circulacions.

Renfe 251.010 + TECO Can Tunis-Selgua

El pasado día 11 de octubre volví a visitar el puente de Bellvei después de mucho tiempo sin ir, ya que en las últimas ocasiones que estuve por la zona el lugar elegido fue el puente de Castellet y la Gornal, un poco más al norte o dos puentes más arriba, tuvimos un precioso día de sol otoñal con bastante calor todavía a pesar de estar a mediados de octubre. Fui con mi vecino y amigo Daniel Ruiz y con otro amigo de Vic, Albert FM deejay, que era la primera vez que iba de caza. Hubo otra novedad, en esta salida utilicé por primera vez el formato RAW para disparar todas las fotos del día, desde luego, y visto lo visto, no volveré a usar más el formato JPG para tirar cualquier tipo de fotografía, las posibilidades que se abren con RAW no tiene comparación con JPG. En el apartado ferroviario pocas sorpresas, aparte de la 319 en colores RENFE mercancías, alquilada por Ferrovial, no pasaron muchos trenes de “pedigrí”. Las traxx que pasaron, a diferencia del último día que estuve por la zona, iban todas grafiteadas y las borre al final del día, así como la bitrac de Captrain. Eso sí, pude pillar mis primeros AVLO y por lo menos tuvimos la colorida presencia de la 335.029 de continental Rail. En el apartado de AV, aparte del AVLO, muchas circulaciones, sobre todo de 103 y 130 y algún OUIGO. También tuvimos una solitaria 335 de Transfesa procedente de Portbou con destino Tarragona. Quiero agradecer los avisos de otros amigos que estaban en las vías, ya sea por arriba o por debajo de nuestra posición por avisarnos de las circulaciones.

Renfe 112 AVLO Madrid-Barcelona

Feu clic a les imatges per activar el visor en modus carrussel./ Para ver las imágenes a mayor tamaño podéis hacer clic en cualquiera para activar el visor en modo carrusel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s