Galeria

Castellet i La Gornal (27/05/21).

Segona sortida del mes de maig i segona vegada en el mateix punt. Trio aquest lloc perquè sota un sol pont es pot gaudir tant dels trens que passen sobre la línia clàssica d’ample ibèric com dels combois que circulen per les vies d’alta velocitat. Jornada profitosa i amb primers albiraments de material amb les seves corresponents fotografies. En aquest viatge, vaig tenir ocasió per primera vegada de “caçar” la locomotora euro 4000 de Captrain Espanya amb la seva nova lliurea “llima” o “pistatxo”, a més d’aquesta màquina també vaig poder fotografiar per primera vegada la parella de 269 de sèrie baixa de continental Rail. La resta d’albiraments van ser els habituals en aquest punt: AVE de les sèries 103 i 112, trens de llarga distància de les sèries 120. 121 i 130, unitats 447, etc.

Continental Rail 269.035+269.065

Segunda salida del mes de mayo y segunda vez en el mismo punto. Elijo este lugar pues bajo un solo puente se puede disfrutar tanto de los trenes que pasan sobre la línea clásica de ancho ibérico como de los convoyes que circulan por las vías de alta velocidad. Jornada provechosa y con primeros avistamientos de material con sus correspondientes fotografías. En este viaje, tuve ocasión por primera vez de “cazar” la locomotora euro 4000 de Captrain España con su nueva librea “lima” o “pistacho”, además de esta máquina también pude fotografiar por vez primera la pareja de 269 de serie baja de Continental Rail. El resto de avistamientos fueron los habituales en este punto: AVE de las series 103 y 112, trenes de larga distancia de las series 120. 121 y 130, unidades 447 etc.

Captrain España 335.003

Feu clic a les imatges per activar el visor en modus carrussel./ Para ver las imágenes a mayor tamaño podéis hacer clic en cualquiera para activar el visor en modo carrusel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s