Castellet i La Gornal (06/05/21).

Dijous dia 6 de maig vaig estar provant un punt de caça on mai havia estat. En altres ocasions havia fet fotos des de la mateixa estació de l’Arboç, a pocs metres a nord i un parell de vegades vaig anar al pont de Bellveí a pocs menys d’un quilòmetre en direcció sud. En aquesta ocasió vaig triar un pont que travessa les dues línies ferroviàries (convencional i alta velocitat) al seu pas pel nucli de la Gornal, al municipi de Castellet i la Gornal, a la província de Tarragona i que es troba al costat de la façana sud de la fàbrica Saint Gobain. Vaig arribar passades dos quarts de nou del matí, una mica tard si volia fotografiar el tàndem de japoneses de Continental Rail o la 251.004, però van passar més d’hora i no vaig poder fotografiar-les. Vaig poder fer la meva primera foto a una de les Traxx de Captrain Espanya amb la nova lliurea compartida amb les màquines Captrain d’altres països, a més de captar una gran varietat de trens a les aproximadament 7 hores que hi vaig ser. A primera hora em vaig trobar amb el temps bastant ennuvolat, però cap a les 10 del matí el sol va fer acte de presència i ja no em va abandonar en tot el dia, vaig gaudir a més d’una suau i fresca brisa que em va fer més suportable una jornada de per si bastant calorosa. A la tarda, cap a les 15 hores vaig deixar el pont de la Gornal i em vaig desplaçar a l’estació de la Granada on vaig estar un parell d’hores més fins a les 19 hores, allà vaig poder fotografiar de nou la locomotora euro 4000 que havia vist passar el matí en direcció contrària, podia haver caçat la parella de japoneses de Continental, però havia d’estar a Ripoll a les 20:30 i encara trigarien fins a una hora en passar així que vaig decidir marxar. El balanç final que faig és molt positiu. Podeu observar les imatges en gran fent clic a la primera fotografia i les veureu en mode carrusel.

Captrain España 253.101 amb un paperer.

El jueves día 6 de mayo estuve probando un punto de caza donde nunca había estado. En otras ocasiones había hecho fotos desde la misma estación de L’Arboç, a pocos metros al norte y un par de veces fui al puente de Bellveí a pocos menos de un kilómetro en dirección sur. En esta ocasión elegí un puente que cruza las dos líneas ferroviarias, (convencional y alta velocidad) a su paso por el núcleo de la Gornal, en el municipio de Castellet i La Gornal, en la provincia de Tarragona y que se encuentra junto a la fachada sur de la fábrica Saint Gobain. Llegué pasadas las siete y media de la mañana, un poco tarde si quería fotografiar el tándem de japonesas de Continental Rail o la 251.004, pero pasaron más temprano y no pude fotografiarlas. Pude hacer mi primera foto a una de las Traxx de Captrain España con la nueva librea lima y gris claro, además de captar una gran variedad de trenes en las aproximadamente 7 horas que estuve allí. A primera hora me encontré con el tiempo bastante nublado, pero sobre las 10 de la mañana el sol hizo acto de presencia y ya no me abandono en todo el día, goce además de una suave y fresca brisa que me hizo más llevadera una jornada de por sí bastante calurosa. Por la tarde, sobre las 15 horas abandone el puente de La Gornal y me desplace a la población de La Granada donde estuve un par de horas más hasta las 19 horas, allí pude fotografiar de nuevo la locomotora euro 4000 que había visto pasar la mañana en dirección contraria, pude haber cazado la pareja de japonesas de Continental, pero debía estar en Ripoll a las 20:30 y como aun tardarían almo más de una hora en pasar decidí que ya era hora de volver. El balance final que hago es muy positivo. Podéis observar las imágenes en grande haciendo clic en la primera fotografía y las veréis en modo carrusel.

Renfe 251, una de les protagonistes del dia.
Renfe 251.012 amb un TECO.

Feu clic a les imatges per activar el visor en modus carrussel./ Para ver las imágenes a mayor tamaño podéis hacer clic en cualquiera para activar el visor en modo carrusel.

2 respostes a “Castellet i La Gornal (06/05/21).

  1. Es un bon punt aquest. La veritat es que a mi em va sorpendre gratament. Aqui vaig fer l’AVLO. Bones fotos,com sempre,Angel!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s